Badtunnor – Varför du borde skaffa en!

14 september 2022
Camilla Holmgren

editorial

Tycker du om att koppla av i ett varmt bad efter en lång dag? Föreställ dig hur mycket bättre det skulle kännas om badet fanns i din egen trädgård! Topolis kan nu förverkliga den drömmen åt dig! En bubbelpool kan ge dig timmar av avkoppling och njutning. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera de olika typerna av bubbelpooler som finns på marknaden, samt deras priser. Vi kommer också att förklara varför det är viktigt att ha ett bubbelbad och några av de hälsofördelar som de ger.

Fördelar med badtunnor

Det finns många fördelar med att äga en badtunna, både fysiska och mentala. Att bada i ett bubbelbad kan hjälpa till att lindra muskelsmärta, spänningshuvudvärk och stelhet i lederna. Det kan också förbättra cirkulationen och öka flexibiliteten. Vattnets värme i kombination med massagen från strålarna kan hjälpa till att slappna av i kroppen och lindra ångest eller stress. För personer som lider av sömnlöshet kan ett bad i en bubbelpool före sänggåendet bidra till bättre sömn. Bubbelpooler är också utmärkta för sociala sammankomster. De erbjuder en rolig och lyxig miljö där du kan njuta av tid med familj och vänner.

Badtunnor

Olika typer av bubbelpooler

Det finns många olika typer av bubbelpooler på marknaden. Vissa är avsedda för inomhusbruk, medan andra är avsedda för utomhusbruk. Det finns också portabla bubbelpooler som kan flyttas från en plats till en annan. Vilken typ av bubbelpool du väljer beror på din budget och var du planerar att placera den.

Priser på bubbelpooler

Badtunnor kan variera i pris från några tusen kronor till många tusen kronor. Priset beror på spabadets storlek, funktioner och märke. Om du letar efter ett enkelt spabad med grundläggande funktioner kan du räkna med att betala runt 5000 kronor. För en badtunna i mellanklassen med fler funktioner, till exempel massagestrålar, kan du räkna med att betala mellan 10 000 och 30 000 kronor.

Fler nyheter